44.875-

§44.875—May I ask the debarring official to reconsider a decision to debar me?
     44.875-


§44.875  May I ask the debarring official to reconsider a decision to debar me?

Yes, as a debarred person you may ask the debarring official to reconsider the debarment decision or to reduce the time period or scope of the debarment. However, you must put your request in writing and support it with documentation.

Next Section is §44.880
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